Kapp Verde

Kapp Verdes endeløse strender og solsikre klima passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under en parasoll, windsurfe, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs.   Les mer

Kapp Verdes endeløse strender og solsikre klima passer for deg som vil koble av og "bare være" på ferie. Du kan spasere i timesvis langs lyse strender, lese feriebøkene under en parasoll, windsurfe, spise dagferske skalldyr og bli med på spennende utflukter på land og til havs.  

Sal
Øya Sal er vår solsikre magnet i Kapp Verde. Hit reiser flere og flere som vil oppleve noe nytt og samtidig bo bra. Du kan velge mellom flere store resorthotell for familier der det alltid finnes noe å gjøre til mindre hoteller i sentrum. 

Sals sjarmerende badested heter Santa Maria. Her finner du gode fisk- og skalldyrrestauranter, små håndverksboder og musikkbarer. Velger du Blue Star Oasis Salinas Sea bor du nær både stranden og sentrum. 

Reis en uke eller to
Å reise til Kapp Verde er perfekt hvis du bare vil ta en ukes pause fra vintermørket. Ettersom tidsforskjellen ikke er så stor trenger du heller ikke bekymre deg for jetlag. 

Skjul