Jamaica

Jamaica byr på hvite, karibiske strender, turkist hav, avslappet atmosfære og palmer som vugger i takt med reggaemusikken. Her finnes mange hotell i vårt populære konsept RIU, der både familier og andre føler seg hjemme. Les mer

Jamaica byr på hvite, karibiske strender, turkist hav, avslappet atmosfære og palmer som vugger i takt med reggaemusikken. Her finnes mange hotell i vårt populære konsept RIU, der både familier og andre føler seg hjemme.

Du kan velge mellom tre badesteder på Jamaica. Avslappede Negril med verdensberømte Seven Mile Beach på øyas vestside. Montego Bay med et sydende fornøyelsesliv og strender med mange vannsportaktiviteter. I Ocho Rios ligger førsteklasses all inclusive-hotell på rekke langs nordkysten. For å maksimere ferieopplevelsen kan du bo en uke på to ulike reisemål. 

Hotell fra luksus til budsjett
Blant våre hoteller finner du våre RIU-hotell, kjent for sin kvalitet på alt fra mat til service, men også enkle bed & breakfast, elegante barnefrie hotell og 5-stjerners luksus. Uansett hotellvalg bor du alltid ved stranden og all inclusive er inkludert på de fleste.

Utflukter til fossefall og romfabrikker
Noen av de severdighetene som finnes på Jamaica er fossefallet Dunn's River Falls og Bob Marleys fødeby Nine Mille. Men også romfabrikker, sigarproduksjon og en spektakulær bobsleighbane midt i regnskogen. Mange av dem kommer du til på våre utflukter på Jamaica. 

Været på Jamaica
På Jamaica er klimaet tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader på dagtid hele året. Høysesongen er fra desember til mars da er det varm og mye sol. Fra mai kan været være mer ustabilt og fra juni til november er risikoen høyere for storm/orkan.  

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: