Roma

Til tross for størrelsen er Roma en av verdens mest romantiske byer. Her er små torg med fontener, vakkert slitte barokkpalass,fortausrestauranter med rutete duker og kveldsåpne "kvartalskirker" Les mer

Til tross for størrelsen er Roma en av verdens mest romantiske byer. Her er små torg med fontener, vakkert slitte barokkpalass,fortausrestauranter med rutete duker og kveldsåpne "kvartalskirker"

I Roma finner du monumenter fra antikkens og den katolske kirkes historie, et myldrene folkeliv, mote, design, restauranter og isbarer.

På annethvert gatehjørne ser du søyler eller hele tempel fra romertiden. Vatikanmuseene med Det sixtinske kapell, Peterskirken, Spansketrappen, Pantheon, Colosseum og Forum Romanum er noen av alle severdighetene i Roma.

Romerne er motebevisste og Roma er moten og det vakre folkets by. De fleste viser tydelig hvor festlig det er å delta i gatens teater. Ungdommer, taxisjåfører og eldre damer velger sko, solbriller og parfyme med romersk omsorg.

På Via Condotti har moteskapere som Gucci, Armani og Versace sine butikker med veldig mange nuller på slutten av prislappen. På Via del Corso som krysser Condotti kan du handle til mer fornuftige priser.

I bydelene Trastevere, Testaccio og Monti finner du koselige trattoriaer i hyggelig miljø.

 

 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: