Den franske riviera

Den franske riviera er en uimotståelig miks av avslappet atmosfære, vakker arkitektur, lange strender, romantiske kvelder og det urteduftende provanske kjøkkenet. Du kan reise hit for en helg eller bli en hel uke.  Les mer

Den franske riviera er en uimotståelig miks av avslappet atmosfære, vakker arkitektur, lange strender, romantiske kvelder og det urteduftende provanske kjøkkenet. Du kan reise hit for en helg eller bli en hel uke. 

I tillegg til strender og god atmosfære byr våre franske reisemål på et uslåelig utvalg av shopping, restauranter og kulturevenementer nesten hele året. Det er ikke rart at kunstnere, komponister og forfattere fra hele verden har funnet inspirasjon nettopp her på La Côte d'Azur. 

Fly til Nice med rutefly
Våre reiser til Den franske riviera går med rutefly til Nice. Vi har ingen guider på reisemålet, men du kan kontakte vårt online-senter med telefon, e-post eller SMS – fra 2 uker før avreise til hjemreisedagen. Reiselengden er fleksibel, du kan bestille både weekend-reiser og ukesreiser.

Hotell på tre franske steder
Nice er en levende sydfransk storby, elegant badested og internasjonalt kultursenter i ett. En spasertur gjennom gamlebyens trange gater til det duftrike markedet og langs havet på Promenade des Anglais, er både inspirerende og avkoblende. 

Cannes innbyr til spaserturer langs berømte La Croisette, shopping i eksklusive boutiquer og sene middager med utsikt over Middelhavet. 

I Juan-les Pins kretser en stor del av livet og ferien rundt den fine sandstranden, de hip-hop-inspirerte motebutikkene og nattelivet. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: