Dubai/De forente arabiske emirater

Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og den korte flytiden er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai.  Les mer

Dubai har alt du trenger for en innholdsrik ferie. Fine strender, imponerende hotell og uslåelig shopping. Ultramoderne skyskrapere kombineres med et snev av Orienten. Det solsikre klimaet og den korte flytiden er andre detaljer som gjør at så mange velger å reise til Dubai. 

Dubai og naboemiratene ligner ingen andre reisemål. Selve Dubai er en storby der ulike nasjonaliteter og kulturer møtes. Spektakulære bygninger side om side med moskéer og orientalske palasser. Her finnes restauranter med all verdens kjøkken og shoppingsentre med flere tusen butikker. Samtidig kan du koble av og ta det rolig på fine hoteller ved de lyse sandstrendene.

Hotell for alle smaker

  • Hotell i Dubai: Velg mellom tre ulike bydeler. Den rolige hotellbyen Bur Dubai, badestedet Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai nær de store severdighetene. 
  • I rolige Ras Al Khaimah, åtte mil fra Dubai, har vi både Blue Star-hotell med familieaktiviteter og førsteklasses De Luxe-bosteder. 
  • I Ajman bor du luksuriøst ved stranden og kan ta utflukter inn til Dubai
  • Abu Dhabi er en glitrende storby med mye shopping, uteliv og førsteklasses hotell. 

Severdigheter og shopping
Det er mye å gjøre i Dubai for deg som vil oppleve mer enn strendene. Verdens største shoppingsenter Dubai Mall har blant annet 1200 butikker, skøytebane og haiakvarium. Du kan dra på jeepsafari i ørkene og vandre i gullsouken. Kanskje du vil besøke den kunstige øya The Palm Jumeirah i virkeligheten. Eller gå på Afternoon Tea i luksuhotellet Burj al Arab.

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: