Den dominikanske republikk

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien. Les mer

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien.

Det turkise havet har en temperatur på 26–28 grader og korallrevene er perfekte til snorkling og dykking. 

Karibiske rytmer
Her, som i hele Karibia, hører du fengende dansemusikk over alt – på stranden, fra barene, i butikker og i taxier. På Den dominikanske republikk er det først og fremst merengue og bachata som strømmer fra høytalerne. Livsgleden er smittsom og det er vanskelig å ikke bli betatt av dette folkeslaget med opprinnelse fra både Afrika, Europa, USA og Asia. 

Regnskog og kolonibyer
Et stykke inn fra kysten venter regnskogkledde fjell, fossefall og sukkerrørplantasjer. Bli gjerne med på en utflukt til hovedstaden Santo Domingo, Karibias eldste by, med kirker og palasser fra spanjolenes første tid i "den nye verden". 

Velg mellom 6 reisemål
For familier som ønsker en behagelig (og rimelig!) alt-i-en-ferie, har vi flere tips. I Bahia de Maimon, Rio San Juan og Playa Dorada finnes det flere resorthotell med all inclusive, sportsaktiviteter og underholdning. Costa Dorada er et annet reisemål der all inclusive-hotellene ligger på rekke og rad. Vil du derimot bo på et sted med litt småbyfølelse skal du se nærmere på Cabarete eller Las Terrenas. Her er det shoppinggater, restauranter og musikkbarer med karibiske rytmer.   

Skjul