Den dominikanske republikk

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien. Les mer

På Den dominikanske republikk finner du hotell i alle prisklasser. Her bor du billigere enn på mer luksuriøse naboøyer og de fleste hotellene har all inclusive. Det tropiske klimaet og de lange, lyse palmekantede strendene gjør at du virkelig føler at du er i Karibien.

Det turkise havet har en temperatur på 26–28 grader og korallrevene er perfekte til snorkling og dykking. 

Karibiske rytmer
Her, som i hele Karibia, hører du fengende dansemusikk over alt – på stranden, fra barene, i butikker og i taxier. På Den dominikanske republikk er det først og fremst merengue og bachata som strømmer fra høytalerne. Livsgleden er smittsom og det er vanskelig å ikke bli betatt av dette folkeslaget med opprinnelse fra både Afrika, Europa, USA og Asia. 

Regnskog og kolonibyer
Et stykke inn fra kysten venter regnskogkledde fjell, fossefall og sukkerrørplantasjer. Bli gjerne med på en utflukt til hovedstaden Santo Domingo, Karibias eldste by, med kirker og palasser fra spanjolenes første tid i "den nye verden". 

I sommersesongen
Om sommeren kan du bestille en pakkereise med rutefly. Våre RIU-hotell i Bahia de Maimon har restauranter, vannsporter og andre aktiviteter. Været om sommeren er like varmt, men med noen flere regnskurer. 

Skjul

Finn hotellet som passer for deg: