Bulgaria

Bulgarias fine sandstrender, fargerike badesteder og moderne hotell har gjort Bulgaria til et populært ferieland. Det lave prisnivået og den korte flyturen - ca. 3 timer - er også et stort pluss. Velg mellom komfortable all inclusive-hotell og små personlige hotell.  Les mer

Bulgarias fine sandstrender, fargerike badesteder og moderne hotell har gjort Bulgaria til et populært ferieland. Det lave prisnivået og den korte flyturen - ca. 3 timer - er også et stort pluss. Velg mellom komfortable all inclusive-hotell og små personlige hotell. 

Strender, shopping og fornøyelser
Bulgaria er et sikkert kort for en herlig sol- og badeferie. En pålitelig sol, lyse og brede sandstrender, shoppinggater, heftige badeland, uteserveringer og klubber for deg som vil fortsette kvelden. 

Båtturer, dykking og vakker natur
Opplevelser er det mange av. Du kan seile katamaran, ta et dykkerkurs, besøke vindistriktet Pomorie eller dra på jeeptur i fjellene. Det beste familietipset: Captain Jack's cruise på Svartehavet med lek, avkobling og badestopp. 

Finn rett reisemål
Du kan velge mellom alt fra livlige feriesteder til trange gater og søvnige landsbyer. 

  • Sunny Beach: Bulgarias største reisemål med shopping, fornøyelser, strender og vannsport. Velg mellom et tyvetalls hotell, noen med familiefokus, andre passer for deg som reiser uten barn. 
  • Obzor og Tsarevo: middels stort reisemål med småbyfølelse og et passe utvalg av restauranter
  • Nessebar: en kulturhistorisk idyll med trange brosteinsbelagte gater som står på UNESCOs verdensarvliste
  • Sinemoretz og S.t. Vlas: her bor du på all inclusive-hotell i landlige omgivelser

Finn rett hotell

  • Blue Star er hotellene som har litt ekstra detaljer for at både barn og voksne skal trives. I Sunny Beach ligger populære Blue Star Majestic Beach.
  • RIU er en av verdens ledende hotellkjeder med fokus på mat, drikke og service. 
  • SuneoClub passer familier som søker prisgunstig all inclusive. Rett ved stranden i Obzor ligger SuneoClub Helios Beach
Skjul

Finn hotellet som passer for deg: