FERIE I SOMMER

Tips, nyheter, reisemål og gode tilbud

De beste ferieminnene får dere når dere gjør noe sammen. Det er også viktig å velge et hotell som har aktiviteter for både voksne, barn og tenåringer. Her er 4 tips:

1. Forhåndsbestill en utflukt som passer hele gjengen. Det kan være en båttur med snorkling, en shoppingtur eller å besøke spennende fosser og grotter.

2. Lei en bil et par dager og dra på oppdagelsesferd til steder med flott utsikt og til spennende slott og borger. Husk å legge inn badestopp underveis.

3. Velg riktig hotell. Dere får mest å velge mellom på TUI Family Life med barneklubber, tenåringsklubben The Hangout, treningstimer og kveldsunderholdning. Andre forslag er et av våre innholdsrike Blue Star-hotell eller et Splash-hotell med eget badeland.

4. Bestill ferien nå mens det fremdeles er ledig, akkurat nå får du opptil 30% rabatt på utvalgte hotell i ferieperioden juni–august.TUIs beste tips


Sommerens sol- & badereisemål

 
1440x695-montenegro-tui.jpg
Nyhet!

Montenegro

En ny favoritt for de solhungrige! Budva er det største badestedet med livlig kveldsliv, gammel bykjerne og nyrenoverte Blue Star-hotell. Nabobyen Becici har en mer avslappende stemning med en kilometerlang sandstrand. For en mer ekstrvagant ferie, ta turen til Porto Montenegro.

Les mer