FERIE I SOMMER

Har du ikke bestilt sommerferien enda? Da er det på tide å sikre deg en varm og solrik sommer nå! Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim up-bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland har vi et hotell som passer deg.

Du kan også finne flere andre gode sommertilbud, som cruise, treningsreiser og weekendreiser. Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger bort, som Mauritius og Maldivene.

Velkommen til å bestille sommerens drømmeferie hos TUI!

Tilbud i sommer

Reisemål i Nord-Amerika, Asia & Afrika
Jamaica
Maldivene
Marokko
Mauritius
Mexico
Sri Lanka
Thailand
 
1440x695-bamse-barn-1-krone-tui.jpg
Familietilbud

Barnepris fra 1,-

Utrolig men sant! Nå tilbyr TUI barnepriser til 1,- om du reiser i perioden 1. sept – 26. sept. Prisen gjelder ett barn per bestilling 2-11 år til våre beste familiehotell.
Les mer og se hotell
Mallorca full width
Opptil 50% rabatt

Mallorca

5 gode grunner for å velge Mallorca

• Palma by med pittoreske middelaldersmug • 14 km lang, barnevennlig strand i Alcudia • Perfekt for sykling, golf og fottur i fjellene • Gode tapasbarer og Michelin-restauranter • Idylliske landsbyer og vakre solnedganger
Se tilbud og bestill
1440x695-montenegro-tui.jpg
Nyhet!

Montenegro

En ny favoritt for de solhungrige! Budva er det største badestedet med livlig kveldsliv, gammel bykjerne og nyrenoverte Blue Star-hotell. Nabobyen Becici har en mer avslappende stemning med en kilometerlang sandstrand. For en mer ekstrvagant ferie, ta turen til Porto Montenegro.

Les mer

*VILKÅR FOR BARN 1,-

- De rabatterte hotellene er markert med "Barn-spesial-pris" i vår online-bestilling/bestillingsdialog. Prisene gjelder for ett barn 2–11 år i ekstraseng som reiser sammen med voksne som betaler fullt for de ordinære sengene i rommet/leiligheten. Gjelder charterfly og kun nye bestillingeR. Begrenset antall. Prisen gjelder for 1- og 2 uker, for flere barnepriser i øvrige perioder se bestillingsdialongen. TUI tar forbehold om skrivefeil og prisendringer.

Varmeguiden se temperatur måned for måned
Tips

Varmeguiden

Trikset er å vite hvor du skal reise for å finne din favorittemperatur. Derfor har vi laget denne guiden, der du måned for måned kan se hvilke reisemål som passer din smak værmessig.
Sjekk ut TUIs varmeguide her