FERIE I SOMMER

Har du ikke bestilt sommerferien enda? Da er det på tide å sikre deg en varm og solrik sommer nå! Enten du er ute etter det beste all inclusive-utvalget, de lekreste swim up-bassengene eller vil plaske og leke med familien i badeland har vi et hotell som passer deg.

Du kan også finne flere andre gode sommertilbud, som cruise, treningsreiser og weekendreiser. Ønsker du deg en mer eksotisk sommer kan du velge reisemål som ligger litt lenger bort, som Mauritius og Maldivene.

Velkommen til å bestille sommerens drømmeferie hos TUI!

Tilbud i sommer

Reisemål i Nord-Amerika, Asia & Afrika
Jamaica
Maldivene
Marokko
Mauritius
Mexico
Sri Lanka
Thailand
 
1440x695-bamse-barn-1-krone-tui.jpg
Familietilbud

Barnepris fra 1,-

Utrolig men sant! Nå tilbyr TUI barnepriser til 1,- om du reiser i august - september. Prisen gjelder barn 2-11 år til våre beste hotell som Family Life og Blue Star.
Les mer og se hotell


FORLENG SOMMEREN - OPPTIL 30% RABATT

Akkurat nå tilbyr vi opptil 30% rabatt på utvalgte hotell til våre mest populære reisemål i august og september. I tilbudet finner du hotell både for deg som reiser med og uten barn. Sikre deg en solrik sensommer nå!

1440x695-montenegro-tui.jpg
Nyhet!

Montenegro

En ny favoritt for de solhungrige! Budva er det største badestedet med livlig kveldsliv, gammel bykjerne og nyrenoverte Blue Star-hotell. Nabobyen Becici har en mer avslappende stemning med en kilometerlang sandstrand. For en mer ekstrvagant ferie, ta turen til Porto Montenegro.

Les mer