FERIE I SOMMER

Favorittøyer i Italia, bildeskjønne Kroatia og nyheten Montenegro

Har du ikke bestilt sommerferien enda? Da er det på tide. I sommer utvider vi utvalget vårt i Italia med flere reisemål og hotell, blant annet på solfylte Sardinia og Sicilia. Og dessuten også flere weekendreisemål som Verona og Venezia.

Kroatia – en vakrere kyst og skjærgård er nesten umulig å finne. Du kan velge mellom 10 reisemål, fra rolige badesteder til sjarmerende småbyer. Blant annet sommerens nyhet Istria som ligger bare en båttur fra Venezia. Og vil du bare nyte solen noen dager tilbyr vi også weekendturer til Makarska-rivieraen

Lille, men allsidige Montenegro – en av sommerens nyheter og Adriaterhavets nye ferieperle. Montenegro byr på en herlig blanding av sol og bad, lokalprodusert mat, fantastiske naturopplevelser og kulturarv fra middelalderen.

Bestill nå – drømmen om en varm ferie er bare noen få klikk unna!


TUIs beste tips


Sommerens sol- & badereisemål

 
1440x695-montenegro-tui.jpg
Nyhet!

Montenegro

En ny favoritt for de solhungrige! Budva er det største badestedet med livlig kveldsliv, gammel bykjerne og nyrenoverte Blue Star-hotell. Nabobyen Becici har en mer avslappende stemning med en kilometerlang sandstrand. For en mer ekstrvagant ferie, ta turen til Porto Montenegro.

Les mer