Ferie med barn

Familiefavoritter i solen

Der barna trives får du den beste ferien! På TUI Family Life kan barna lære seg å svømme, bli med i Bamseklubben eller bli med på et show. I tillegg har tenåringene egne aktiviteter. Blue Star-hotellene er andre familiefavoritter med store bassengområder og mange aktiviteter.

Akkurat nå har vi flere gode tilbud til barnefamilier i sommer! Superbillig all inclusive, familiepakker i skoleferien og barn som reiser for kun 498,-.

Bestill drømmeferien i dag, så har du og hele familien noe å glede dere til!

Family Life Bellevue kroatia tui
Nyhet!

Family Life i Kroatia

Nyoppussede TUI Family Life Bellevue Resort på Istria er en av sommerens beste familienyheter. Hotellet har flere basseng, rom for store familier, barneklubber og profesjonelle treningstimer for voksne. I tillegg er all inclusive inkludert.
Les mer om hotellet

Barn reiser for 498,-

Gjelder for ett barn (2–11 år) som ligger i ekstraseng. Gjelder per bestilling på utvalgte hotell i perioden mai og juni. Begrenset antall plasser, så førstemann til mølla!

Familiepakker i skolens sommerferie

Her ser du priseksempler på familiepakker for 2 voksne og 2 barn 1 uke på våre mest populære reisemål og hotell for barnefamilier i skolens sommerferie. Du kan selv justere antall barn og reiselengde etter valgt uke.
TUI Family Life
Rabatt opptil 3000,-

TUI Family Life

Den beste familieferien

På TUI Family Life har man aktiviteter for alle aldre, som Bamseklubben og svømmeskole, store bassengområder, alltid høy standard, gode treningsmuligheter og bra underholdning.
Les mer

Barneklubber og svømmegaranti

La barna bli kjent med andre barn i den kostnadsfrie Bamseklubben. Svømmeskolen gjelder fra 4 år, og er du borte i to uker gir vi svømmegaranti.
Topp 10

Mest populære hotell

Hvilke hotell har høyest kundescore? Hvilke er de mest populære blant våre gjester? Vi har funnet fjorårets topp 10 mest populære hotell fra tui.no fordelt på familie og voksne.
Se liste