Bli Bamseklubbens
app-tester

...og vinn en reise til Rhodos!

Bamseklubben er et av TUIs mest elskede konsept og finnes på alle våre TUI Family Life-hotell. Snart flytter klubben inn på både mobil og nettbrett, slik at barna kan spille spill, synge, danse og lære seg nye ting sammen med Bamse – hele året!

Bamseklubb-appen blir utgitt i slutten av mai, og nå kan du konkurrere om å bli Bamseklubbens app-tester! Premien er en ferie på Rhodos i Hellas, der dere bor i familierom på herlige TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica med all inclusive inkludert.


Reisedato er 10.–17. juni, med avreise fra Oslo Lufthavn.

Slik deltar du

Delta i konkurransen ved å fylle ut konkurranseskjemaet der du forteller litt mer om hvem dere er og hvorfor vi skal velge dere til å være Bamseklubbens app-testere.

Hvem kan delta?

For å kunne vinne reisen kreves det at dere er minst en voksen og ett barn i alderen 3–5 år, og at dere får plass i et familierom (maks fire personer, hvorav maks to voksne).*

Vinnerens oppdrag

Teste appen og gi oss tilbakemeldinger. Lage daglige innlegg til TUIs Instagramkonto i ferien om appen, reisen og hotellet. Og i tillegg dele erfaringer i bilder og tekst i intervjuformat på tui.no.


 
Vilkår: Konkurransen pågår i perioden 11.–26. april 2017. Premien kan kun benyttes i den aktuelle perioden (10.–17. juni), og til reisemålet og hotellet som er oppgitt over. Les alle regler og vilkår nederst på siden før du deltar.
 

Premie

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica

• Flyreise t/r, inkludert mat på flyet
• Transport til og fra hotellet på reisemålet
• Overnatting i 7 netter i familierom med all inclusive
Les mer om hotellet

Bli Bamseklubbens app-tester

Fyll ut skjemaet og delta i konkurransen om en reise til Rhodos!